Veledutaztam!
Hurrá, már 12904 utas!
2015. november 25.

Chat

  • Az üzenetek töltődnek...
Közlekedési hírek

www.libri.hu Folyamatosan frissülő közlekedési hírek, rendőrségi, tűzoltósági hírek, Budapest és az ország útjairól.

Közlekedési hírek
BUDAPEST - Vasárnap Városvédő Futás; 70-es, a 72-es, a 75-ös, a 78-as és a 79-es trolibusz, a 16-os, a 20E, a 30-as, a 30A, a 105-ös és a 115-ös autóbusz, 2-es, a 4-es és a 6-os villamos 2011.04.08 - Közlekedési hírek

Vasárnap rendezik a fővárosban a T-Home Vivicittá Városvédő Futást, mely rendezvény miatt sok helyen forgalomkorlátozásokra, terelésekre kell készülni – áll a Budapest Sportiroda (BSI) közleményében.

Ezen a napon a BKV számos járata is módosított útvonalon jár. A futás miatti forgalomkorlátozás a 70-es, a 72-es, a 75-ös, a 78-as és a 79-es trolibusz, a 16-os, a 20E, a 30-as, a 30A, a 105-ös és a 115-ös autóbusz, illetve a 2-es, a 4-es és a 6-os villamos közlekedését érinti majd.

http://www.bombahir.hu/sporthirek/tobb-utat-is-lezarnak-budapesten-a-futoverseny-miatt

Közlekedési hírek | BUDAPEST - Vasárnap Városvédő Futás; 70-es, a 72-es, a 75-ös, a 78-as és a 79-es trolibusz, a 16-os, a 20E, a 30-as, a 30A, a 105-ös és a 115-ös autóbusz, 2-es, a 4-es és a 6-os villamos >
BUDAPEST - Csatornaépítési munkák miatt változott a 79-es trolik Dózsa György úti végállomása 2011.04.08 - Közlekedési hírek

Csatornaépítést végeznek április 8-áig a Huba utcában a Váci út és az Angyalföldi út között. Április 7-én, csütörtökön üzemzárásig a 79-es trolibuszok módosított útvonalon közlekednek, amely során a Dózsa György úti végállomás helyett a 75-ös trolik Dózsa György út megállójában lehet fel- és leszállni a buszra illetve a buszról.

Közlekedési hírek | BUDAPEST - Csatornaépítési munkák miatt változott a 79-es trolik Dózsa György úti végállomása >
BUDAPEST - VÁROSVÉDŐ FUTÁS, vasárnap (előrejelzés!) 2011.04.08 - Közlekedési hírek

Forgalomkorlátozásokra, terelésekre kell készülni vasárnap (04.10.) a városvédő futás miatt. 9 órától 16 óráig a verseny útvonalán, a Városliget és a PESTI alsó rakpart között az V., VI., IX., XIII. és XIV. kerületben a futók elhaladásáig több helyen is lesz terelés, de a legtöbb lezárt útszakaszt a futók elhaladása után folyamatosan megnyitják. A FELVONULÁSI tér Hősök tere és Damjanich utca közötti szakaszán pénteken éjféltől vasárnap éjfélig nem lehet közlekedni, illetve parkolni. Vasárnap 9 órától 16 óráig le lesz zárvaa Városligeti körút, az Olof Palme sétány, a Paál László út, a Dvorzsák sétány, valamint a Kós Károly sétány. (Az M3-as felől érkezőket az Állatkerti körút felé jobbra, vagy a Hermina út felé balra terelik).

Közlekedési hírek | BUDAPEST - VÁROSVÉDŐ FUTÁS, vasárnap (előrejelzés!) >
BUDAPEST - 2-es terminál útfelújítás 2011.04.08 - Közlekedési hírek

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi (régebben Ferihegy) Repülőtér 2-es termináljának indulási szintjén felújítják az útpályát és a parkolóhelyeket (az úttest jobb oldali, épülethez közelebb eső részén folynak munkálatok). A munkák idején is megközelíthető marad az indulási szint. Az ideiglenes forgalmi rendet jelzőtáblákkal, illetve terelőbójákkal biztosítják.

Közlekedési hírek | BUDAPEST - 2-es terminál útfelújítás >
BUDAPEST, CSEPEL - II., RÁKÓCZI FERENC út 2011.04.08 - Közlekedési hírek

Csepelen a II. Rákóczi Ferenc úton a Szent István útnál átépítés miatt lezárták a Betű utcai torkolatot. Ezért kifelé a II. Rákóczi Ferenc út a Karácsony Sándor utcától zsákutca lett, a befelé tartó forgalmat a Szent István útra terelték át. Az érintett BKV és Volánbusz járatok terelőútvonalon közlekednek.

Közlekedési hírek | BUDAPEST, CSEPEL - II., RÁKÓCZI FERENC út >
BUDAPEST - MARCZIBÁNYI tér lezárás 2011.04.08 - Közlekedési hírek

A MARCZIBÁNYI teret lezárták a Garas utcától az Ezredes utcáig burkolat-felújítás miatt. A LORÁNTFFY ZSUZSANNA utcát a Trombitás úttól a Hermann Ottó útig naponta zárják le 8-16 óráig szintén burkolat felújítás miatt.

Közlekedési hírek | BUDAPEST - MARCZIBÁNYI tér lezárás >
BUDAPEST - RENDEZVÉNYEK 2011.04.07 - Közlekedési hírek

A FELVONULÁS téren a Damjanich utca és a Délibáb utca között tilos megállni ma éjféltől 10-én éjfélig rendezvény miatt.

Rendezvények miatt nem szabad megállni ma reggel 8 órától szombat este 8 óráig az ERZSÉBET körúton és a HÁRSFA utcában a Dob utca a Király utca között, a DOB utcában pedig az Erzsébet körút és a Hársfa utca közötti szakaszon. Déltől a HÁRSFA utca jelzett szakaszát le is zárják a forgalom elől.

A Belvárosban a BÉCSI utcában, a MIATYÁNK utcában, az ERZSÉBET téren és a JÓZSEF NÁDOR téren ma déltől szombat este 8.00 óráig nem szabad megállni a táblákkal jelzett szakaszokon.

 

Közlekedési hírek | BUDAPEST - RENDEZVÉNYEK >
BUDAPEST - Marczibányi tér, Loránffy Zsuzsanna utca 2011.04.07 - Közlekedési hírek

A MARCZIBÁNYI teret lezárták a Garas utcától az Ezredes utcáig burkolat-felújítás miatt. A LORÁNTFFY ZSUZSANNA utcát a Trombitás úttól a Hermann Ottó útig naponta zárják le 8-16 óráig szintén burkolat felújítás miatt.

Közlekedési hírek | BUDAPEST - Marczibányi tér, Loránffy Zsuzsanna utca >
BUDAPEST - II.,Rákóczi Ferenc út 2011.04.07 - Közlekedési hírek

Csepelen a II. Rákóczi Ferenc úton a Szent István útnál átépítés miatt lezárták a Betű utcai torkolatot. Ezért kifelé a II. Rákóczi Ferenc út a Karácsony Sándor utcától zsákutca lett, a befelé tartó forgalmat a Szent István útra terelték át. Az érintett BKV és Volánbusz járatok terelőútvonalon közlekednek

Közlekedési hírek | BUDAPEST - II.,Rákóczi Ferenc út >
BUDAPEST - Üllői út 2011.04.07 - Közlekedési hírek

Budapest városhatárában Vecsés közelében az ÜLLŐI úton lévő vasúti átjárót lezárják ma 22 órától 8-án 5 óráig. Kerülni az Üllői út - Széchenyi utca - Lőrinczi út és bevásárlóközpont útvonalon lehet.

Közlekedési hírek | BUDAPEST - Üllői út >
© 2009 Veledutaztam.hu Minden jog fenntartva.