Veledutaztam!
Hurrá, már 12905 utas!
2015. november 26.

Chat

  • Az üzenetek töltődnek...
Közlekedési hírek

www.libri.hu Folyamatosan frissülő közlekedési hírek, rendőrségi, tűzoltósági hírek, Budapest és az ország útjairól.

Közlekedési hírek
Ideiglenes forgalmi rend a 15-ös és 115-ös autóbuszok útvonalán a IX. kerületi Plein Art fesztivál idejére 2009.05.16 - Közlekedési hírek

A Ferencvárosi Önkormányzat által rendezett Plein Art fesztivál miatt pénteken, szombaton és vasárnap (május 15-17. között) lezárják a Ráday utcát a Kinizsi utca és a Bakáts tér között, ezért a fenti időszakban a Boráros tér irányába közlekedő 15-ös és a 115-ös autóbuszok az érintett szakaszon módosított útvonalon, a Ferenc körúton járnak. Emiatt nem érintik a Ráday utca, a Bakáts tér és a Boráros tér megállókat, amelyek helyett az éjszakai 906-os és a 923-as autóbuszok Üllői úti és Mester utcai megállójában lehet felszállni a buszokra.

Közlekedési hírek | Ideiglenes forgalmi rend a 15-ös és 115-ös autóbuszok útvonalán a IX. kerületi Plein Art fesztivál idejére >
Útfelújítás az I. kerületben, a 178, 178A autóbuszok útvonala nem módosul! 2009.05.14 - Közlekedési hírek

Mától elkezdődik az I. kerületben AZ ALADÁR utca, a CZAKÓ utca és a DEZSŐ utca felújítása a Mészáros utca és a Naphegy tér között. Félpályás útlezárásra kell számítani, a forgalom váltakozó irányban haladhat, sebességkorlátozás és parkolási tilalom lép életbe. A 178, 178A autóbuszok útvonala nem módosul.

Közlekedési hírek | Útfelújítás az I. kerületben, a 178, 178A autóbuszok útvonala nem módosul! >
Forgalmi rend változás a Hunyadi János utcában és környékén, és aszfaltozási munkálatok 2009.05.14 - Közlekedési hírek

Javítják az útburkolatot, munkagépek okozhatnak útszűkületet 6.30-15 óráig: Budán XI., HUNYADI JÁNOS úton és a XII., JÁNOSHEGYI úton, Kőbányán a SALGÓTARJÁNI utcában és a XX.,TöRök FLÓRIS utcában. A XI, HUNYADI JÁNOS úton a Vegyész utcánál lezárták a 6-os út felé vezető útpályát útbeszakadás miatt. A forgalmat a szembejövők oldalára terelték át, ahol irányon csak egy sávban lehet közlekedni. Torlódásra kell számítani, a helyszínen rendőrök segítik a forgalmat.

Közlekedési hírek | Forgalmi rend változás a Hunyadi János utcában és környékén, és aszfaltozási munkálatok >
Karbantartási munkák miatti hétvégi autóbuszos pótlás a Csepeli HÉV vonalán 2009.05.13 - Közlekedési hírek

Ezen a hétvégén (május 16-17-én) karbantartási munkák miatt a Csepeli HÉV nem közlekedik, helyette a teljes vonalon HÉV-pótló autóbuszok járnak a Boráros tér – Vágóhíd – Szabadkikötő – Kossuth Lajos utca – Csepel, Szent Imre tér – Karácsony Sándor utca – Széchenyi István utca – II. Rákóczi Ferenc út – Karácsony Sándor utca – Szent Imre tér – Ady Endre út – Szabadkikötő – Vágóhíd – Boráros tér megállóhelyek érintésével.

Közlekedési hírek | Karbantartási munkák miatti hétvégi autóbuszos pótlás a Csepeli HÉV vonalán >
Szombaton és vasárnap este módosított útvonalon járnak a 24-es villamosok 2009.05.13 - Közlekedési hírek

Szombaton és vasárnap (május 16-17-én) 18.00 órától üzemzárásig filmforgatás miatt a 24-es villamosok a Keleti pályaudvar helyett a Népszínház utcán a Blaha Lujza térig közlekednek. A kimaradó szakasz pótlására ebben az időszakban 24V jelzésű villamospótló autóbuszok járnak a Keleti pályaudvar és az Orczy tér között.

Közlekedési hírek | Szombaton és vasárnap este módosított útvonalon járnak a 24-es villamosok >
Megállóhely-módosítás a 39-es autóbusz útvonalán a Ráth György utcai csatornaépítés idejére 2009.05.13 - Közlekedési hírek

Vasárnap (Május 10-én) 8.00 órától várhatóan június végéig a XII. kerületi Ráth György utcai csatornaépítés miatt a 39-es autóbuszok a Goldmark Károly utca irányában az Alkotás utca helyett a Maros utca és a Ráth György utca között a Kék golyó utcán közlekednek. Ezért a Déli pályaudvar megállót nem érintik, helyette a Városmajor utcai ideiglenes megállóban, a Kék golyó utca - Városmajor utca kereszteződésénél állnak meg. Az esetleges kényelmetlenségek miatt az utazóközönség megértését és türelmét kérjük.

Közlekedési hírek | Megállóhely-módosítás a 39-es autóbusz útvonalán a Ráth György utcai csatornaépítés idejére >
Rendkívüli Forgalomváltozás: 82-es trolibusz közlekedése Zuglóban-Trolipótló járat közlekedése 2009.05.13 - Közlekedési hírek

A FOGARASI út befelé vezető oldalán a Kerepesi út előtt a belső sávot bontották fel gázvezeték-javítás miatt. A Róna utca és a Szugló utca kereszteződésében javítják a vízvezetéket, emiatt útszűkület nehezíti az áthaladást. A 82-es trolibuszok helyett trolipótló autóbuszok járnak a Vezér utca és az Uzsoki kórház végállomás között. A trolipótló autóbuszok a trolibusz menetrendje alapján közlekednek!

Közlekedési hírek | Rendkívüli Forgalomváltozás: 82-es trolibusz közlekedése Zuglóban-Trolipótló járat közlekedése >
Volánbusz: Csepeli HÉV-pótlás miatti átszállási kapcsolatok megváltozása 2009.05.13 - Közlekedési hírek

2009. május 16-án és 17-én a BKV Zrt. autóbuszokkal pótolja a szerelvényeket a csepeli HÉV teljes vonalán. A HÉV pótló autóbuszok útvonala eltér az eredeti HÉV útvonaltól, így a Volánbusz Zrt. járataira az átszállás a következő megállókban lehetséges: Szigethalom irányába a 687-690-es vonalakra az átszállási lehetőség a Bp., Csepel, Szent Imre téren lehetséges. Szigetszentmiklós irányába a 673-680-as vonalakra az átszállási lehetőség a Bp., Csepel HÉV állomáson lehetséges. Budapest irányába a Volánbusz és a HÉV pótló autóbuszok járatainak közös megállóik vannak a Bp., Karácsony Sándor u. és a Bp., Koltói A. u. megállóhelyeken.

Közlekedési hírek | Volánbusz: Csepeli HÉV-pótlás miatti átszállási kapcsolatok megváltozása >
Volánbusz: VERESEGYHÁZ, ÚJISKOLA U. FELÚJÍTÁS 2009.05.13 - Közlekedési hírek

2009. május 13-ától - építési munkálatok miatt - járataink nem érintik a Veresegyház, Új iskola u. 18. megállóhelyet, a Mogyoródi u. és az általános iskola gazdasági bejárata közötti szakaszon. Ezért a 2153 Veresegyház – Csomád 2157 Veresegyház, Missió – Hegyek – Erdőkertes – Missió 2159 Veresegyház, Új iskola u. – Csonkás – Új iskola u. vonalak járatai nem érintik az Új iskola u. 18. megállóhelyet. A járatokra 150 méterrel előrébb, a Veresegyház, Új iskola u. megállóhelyen lehet felszállni.

Közlekedési hírek | Volánbusz: VERESEGYHÁZ, ÚJISKOLA U. FELÚJÍTÁS >
Ideiglenes forgalmi rend a Ferihegyi út részleges lezárásának idejére 2009.05.12 - Közlekedési hírek

Keddtől (május 12-étől) előreláthatóan két nap időtartamra a XVIII. kerületi, Ferihegyi úti csatornaépítési munkái miatt – részlegesen korlátozzák a Ferihegyi út és a XVIII. utca kereszteződésének forgalmát, ezért a 198-as autóbuszok a fenti időszakban Rákoscsaba-Újtelep irányában a Liget sor – Ároktő út – Diadal utca módosított útvonalon közlekednek. Így nem érintik a IV. utca, a Hősök tere és a XVIII. utca megállókat, amelyek helyett ideiglenesen a Liget sor (a Liget soron a Ferihegyi úti kereszteződés után) valamint a XII. utca (az Ároktő úton a XII. utcai kereszteződés előtt) ideiglenes megállókban állnak meg. Emellett a Gózon Gyula utcai terelés továbbra is életben marad. Az esetleges kényelmetlenségek miatt az utazóközönség megértését és türelmét kérjük.

Közlekedési hírek | Ideiglenes forgalmi rend a Ferihegyi út részleges lezárásának idejére >
© 2009 Veledutaztam.hu Minden jog fenntartva.